.Anmeldelser - Third Floor

Berlingske Tidende ´ 93 – live koncert

"Det er altid glædeligt at være vidne til, hvordan en musiker udvikler sig. Aflægger unoder, bliver sikrere, får måske oven i købet mere personlige træk. Og det er netop, hvad der er sket med guitaristen Morten Kargaard. Bare det sidste års tid er hans spil blevet langt mere udfoldet og sikkert, ikke mindst i rytmisk henseende. Og han har frem for alt fået en glimrende sans for at bygge sit solospil op."

Turneomtale i Berlingske Tidende ´ 93

.. da trioen var taget på en tre uger lang turne i Japan:

"For andet år i træk stablet et program på benene, for at skabe interesse for dansk jazz. Det er ved at lykkedes mener trioen, der efter 10 engagementer efter kun fjorten dage, arbejder på at fortsætte succesen næste år. Blandt andet en optræden under Yokohama Jazzfestival har givet Third Floor appetit på et egentligt japansk gennembrud. "


To gange under denne turne har Japans førende trommeslager, Motohiko Hino, der har indspillet med adskillige af USA's bedste jazz-musikere, spillet sammen med den danske trio.

Politiken ´92 - Turneomtale

.. da trioen var taget på en tre uger lang turne i Japan:

"En turne med elleve jobs på tre uger. De tre musikere har brugt et halvt år på at forberede turen. Statens Musikråd, Den Danske Jazzkreds og Den Danske Ambassade i Japan har støttet økonomisk."

"Third Floor spiller egne kompositioner og enkelte standards. Musikken er blød og indsmigrende traditionel jazz med diskret inspiration fra japansk folkemusik – et tema hvor akkorderne pludselig rykker anderledes rundt, end danske ører er vant til, sniger sig af og til ind og blander sig."

...